Feyenoord te sterk voor RKC

Uitgerekend op de avond dat er vanwege Ladies Night meer vrouwen dan gewoonlijk aanwezig waren in De Kuip, was Graziano Pell̬ Рimmens populair bij de vrouwelijke Feyenoord-fans Рbeslissend voor zijn ploeg.

Pellè nam in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen RKC Waalwijk beide treffers voor zijn rekening, waarmee het seizoenstotaal van de spits op tien doelpunten kwam te staan. Het was daarom ook niet vreemd dat de Italiaan na afloop met een opperbest humeur zijn verhaal deed. ‘Ik heb een heel goed gevoel over deze avond’, glimlachte hij.

Pellè sprak daarbij de hoop uit dat de aanwezige vrouwelijke fans net zo’n goed gevoel hadden overgehouden aan hun avond in De Kuip. ‘Het zou leuk zijn als ze door deze overwinning vaker naar ons mooie stadion komen’, sprak de spits, die bescheiden was over zijn eigen aandeel tijdens de wedstrijd. ‘Natuurlijk ben ik blij dat ik twee keer gescoord heb, maar voor mijn goals moet ik mijn teamgenoten bedanken. Ondanks dat ik vorige week tegen AZ niet scoorde, was ik toen vanwege de teamprestatie minstens net zo blij. We gaan steeds beter spelen, dat hebben we ook vanavond laten zien.’

Lees verder op Feyenoord.nl


Chat openen