Feestelijke opening Sportoverkapping Krajicek Playground

Sportoverkapping Krajicek Playground
Op woensdag 19 december om 12.30 uur aanstaande opent de Krajicek Foundation de eerste overkapte Krajicek Playground aan de Pascalweg in Rotterdam-Lombardijen. Het is de eerste overkapte Playground in Rotterdam.


Dankzij de Nationale Postcode Loterij heeft de Krajicek Foundation de mogelijkheid gekregen om drie Krajicek Playgrounds te overkappen. Hiermee kunnen zij kinderen 365 dagen per jaar een plek bieden waar ze kunnen buiten spelen en sporten. Dit betekent dat er intensiever en gevarieerder gebruik zal worden gemaakt van de Playground en dat de verbinding met de Krajicek Scholarshippers en buurt wordt versterkt. De overkapping geeft een positieve impuls aan de kinderen en de buurt. 

De opening wordt een feest voor en met de buurt. De Gemeente Rotterdam, Pit010, Rotterdam Sportsupport, speeltuinvereniging Pascal en de Buurtmoeders organiseren diverse activiteiten voor de kinderen en andere bewoners uit de buurt. Van tennis, basketbal, springkussens tot kerststukjes maken.

Op woensdag 19 december aanstaande zullen Richard Krajicek en wethouder Sven de Langen de eerste sportoverkapping van Rotterdam officieel gaan openen.

Chat openen