Extra ingelaste voorlichtingsavond voor (aanstaande) ouders

Wegens bijzonder succesvolle voorlichtingsavonden voor (aanstaande) ouders heeft het Maasstad Ziekenhuis een extra bijeenkomst ingelast op donderdag 14 juli a.s.

Tijdens deze bijeenkomst kunnen zwangeren en hun naasten zich laten informeren over bevallen in het Maasstad Ziekenhuis en in het GeboorteHotel Maasstad. Er worden verschillende presentaties gegeven door een verpleegkundige en gynaecoloog van het Maasstad Ziekenhuis en door de manager van het GeboorteHotel. Daarnaast kunnen bezoekers deel nemen aan rondleidingen over de verlosafdeling van het ziekenhuis en in het GeboorteHotel.

Tussendoor is er de mogelijkheid voor gasten een informatiemarkt te bezoeken waar standhouders hen informeren over onder andere geboortekaartjes, kraamcadeaus, kleding, speelgoed en zwangerschapsyoga.

Maar liefst 280 (aanstaande) ouders bezochten de voorlichtingsavonden ‘Goed bevallen op de Zorgboulevard’ op donderdagavond 16 en 30 juni in het Maasstad Ziekenhuis.

Ook 14 juli belooft een succes te worden met al meer dan 80 aanmeldingen. Indien u zich nog wilt aanmelden voor deze avond kunt u dat doen via www.opdezorgboulevard.nl. De komende maanden worden er nog meer
avonden georganiseerd.