Eerste training Feyenoord van start

Feyenoord start woensdagmiddag met een kleine groep aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Om 14.00 uur traint de selectie van trainer Ronald Koeman in de Kuip. De oefenmeester kan nog niet beschikken over zijn (jeugd)internationals. Zij hebben nog even vrijaf.

Graziano Pellè, Feyenoord’s topscorer van vorig seizoen met 27 doelpunten, is wel aanwezig bij de traditioneel druk bezochte eerste training van de Rotterdammers. Guyon Fernandez hoeft zich niet meer te melden in de Kuip. De overbodige aanvaller komt niet meer in de plannen van Koeman voor en heeft voor het nieuwe seizoen geen rugnummer gekregen. Sekou Cissé, die net als Fernandez mag vertrekken uit Rotterdam, is wel gewoon van de partij.

Feyenoord oefent voor het eerst op zaterdag 6 juli tegen de amateurtak op Varkenoord. Op zondag 4 augustus begint de competitie voor de Rotterdammers met een uitduel bij PEC Zwolle.

Vandaag op TV Rijnmond vanaf 17.00 uur in de nieuwsuitzending een terugblik op de eerste training van Feyenoord in de Kuip, aldus rijnmond.nl


Chat openen