Dure misstap Feyenoord tegen ADO Den Haag

Feyenoord heeft zondag in Den Haag een dure misstap gemaakt. De ploeg van trainer Ronald Koeman leed tegen ADO een 2-0 nederlaag.

Omdat PSV op eigen veld wel tot winst kwam tegen N.E.C., is het voor Feyenoord niet meer mogelijk om op de tweede plaats te eindigen. De eindstand was bij rust al bereikt door doelpunten van Mike van Duinen en Danny Holla uit een strafschop. Stefan de Vrij viel voor rust uit met een hoofdwond.

Nadat hij de training van afgelopen vrijdag voortijdig had moeten verlaten vanwege een enkelblessure, was het tot het laatste moment onduidelijk of De Vrij in Den Haag aan de aftrap kon verschijnen. De aanvoerder doorstond met de warming-up de laatste test en begon ogenschijnlijk probleemloos aan het duel, maar halverwege de eerste helft kwam er een einde aan zijn wedstrijd. Als gevolg van een botsing met een aanvaller van ADO verliet de international met een hoofdwond per brancard het veld. Miquel Nelom was zijn vervanger, waarna het centrale verdedigingsduo werd gevormd door Joris Mathijsen en Bruno Martins Indi.

Lees verder op www.feyenoord.nl


Chat openen