Driegangendiner door kok Jasper op het Eiland van Brienenoord

kok Jasper op het Eiland van Brienenoord
Sinds vorige maand is ‘Buitenplaats Brienenoord’ geopend voor bezoekers. Elke vrijdag kookt kok Jasper op de buitenplaats een driegangendiner. Vegetarisch of met vlees. Lekker, kleurrijk, vers en van nu.

Jasper is al sinds zijn vijftiende in de keuken te vinden. Hij is een keer op het eiland gaan cateren, maar er was zo’n klik dat hij als kok op het eiland van Brienenoord is gebleven. “Je staat in de keuken eigenlijk compleet voor jezelf te werken en toch doe je alles voor de gast, een spannende combinatie”, aldus de Jasper.


De Buitenplaats is van donderdag tot en met zaterdag open van half twaalf tot half vijf. Lekker lunchen of iets drinken en ijsjes eten op het terras. Ook kun je een picknickmand meekrijgen en zoek je zelf een mooi plekje op het eiland. Voor drankjes of een lunch kun je gewoon binnenlopen.

Elke vrijdag kookt Jasper, zoals hij zelf zegt, ‘een weerstand verhogend driegangendiner’. Vegetarisch of met vlees. “Dan pak ik echt gigantisch uit”. Van halfzes tot Kampvuur.

Voor het vrijdagavonddiner is reserveren gewenst via zijn contactpagina. De prijzen vindt u op de website www.dekokauvin.com.

Chat openen