Donderdag 5 maart in ‘Bureau Rijnmond’

Bureau-Rijnmond-250x167In ‘Bureau Rijnmond’, het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond, tonen politie en justitie beelden van verdachten van misdrijven.

Donderdag 5 maart vragen ze de hulp van de kijkers bij de volgende zaken:

Woningoverval
Wie heeft tips over de daders van een woningoverval In Hendrik Ido Ambacht. Zij pinden met een gestolen pas. En wie herkent de gestolen horloges: zijn ze misschien te koop aangeboden?

Ongeregeldheden Rome
De politie zoekt daders en getuigen van de voetbalongeregeldheden in Rome. Graag ontvangen wij ook foto’s en/of filmopnames die relevant kunnen zijn voor het onderzoek.

Ernstige mishandeling
Na een avondje stappen krijgt een jongeman op 13 januari 2015 forse klappen in een restaurant aan de Witte de Withstraat in Rotterdam. Wie herkent de dader op de camerabeelden?

Pinner Binnenwegplein
Wie herkent de persoon die pint op het Binnenwegplein in Rotterdam met een eerder gestolen pinpas?

Beroving eigenaar tabakswinkel
Met een luidruchtige scooter vluchtten twee mannen weg nadat ze de eigenaar van een tabakswinkel op de Bergweg in Rotterdam bedreigden met een vuurwapen en zijn geld eisten. De politie zoekt mogelijke getuigen hiervan.

Parfumeriedieven
Een man en een vrouw pleegden 6 oktober 2014 een aantal winkeldiefstallen in het winkelcentrum Keizerswaard in Rotterdam IJsselmonde. Wie herkent dit tweetal?

‘Bureau Rijnmond’ is donderdagmiddag rond half zes te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.


Chat openen