Dodelijke schietpartij Beijerlandselaan in Opsporing Verzocht

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond 26 juni om 20.30 uur aandacht aan de schietpartij op de Beijerlandselaan. Hierbij kwam een 43-jarige Dominicaanse man om het leven.

Vrijdagmiddag 15 juni omstreeks 16.30 uur kreeg de politie een melding van een schietpartij nabij de tramhalte Beijerlandselaan in Rotterdam- Zuid. Hierbij kwam Huascar David Santos, ookwel bekend als David, om het leven. Omstanders hebben nog getracht om het slachtoffer te reanimeren, helaas mocht dat niet meer baten. David verbleef sinds begin dit jaar in Rotterdam.

De politie zet alles op alles om de toedracht van de dodelijke schietpartij te achterhalen. Een team van rechercheurs is direct na de melding een grootschalig onderzoek gestart. Onder meer zijn getuigen gehoord, zijn camerabeelden bekeken en werd er een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld. De politie onderzoekt alle binnengekomen informatie.

Het onderzoek is nog steeds in volle gang. Vermoedelijk zijn bij de schietpartij twee verdachten betrokken. Afgelopen week zijn posters en flyers uitgedeeld met een getuigenoproep.

Met de uitzending van aanstaande dinsdag wil het rechercheteam een groter publiek bij het onderzoek betrekken in de hoop dat zich onder de kijkers mensen bevinden die getuige zijn geweest of anderszins meer weten. Ook wil het team mensen spreken die iets kunnen vertellen over het leven en de contacten van het slachtoffer.

Opsporing Verzocht wordt dinsdag 26 juni om 20.30 uur uitgezonden op Nederland 2. De herhaling van de uitzending is te zien op woensdag 27 juni om 13.20 uur.

Chat openen