Dinsdag valt beslissing pup of pootje wordt geamputeerd of geopereerd

Dinsdag valt beslissing pup of pootje wordt geamputeerd of geopereerd
De orthopeed van Dierenkliniek Rotterdam beslist of gebroken pootje van gedumpte pup wordt geamputeerd of geopereerd. Verzorgers van het beestje hebben de hond Trip genoemd, een afkorting van Triple. En triple betekent in het Nederlands ‘drie’. Toeval?


Morgen (dinsdag) krijgen we hierover een update. Het gaat hoe dan ook een paar duizend euro’s kosten voor de behandeling en nazorg. Als u gestort heeft, komt dat bedrag zeker goed terecht.

Het arme beestje werd op dinsdag 11 december sterk vermagerd aangetroffen op de Maeterlinckweg in Lombardijen. Vanaf daar heeft de dierenambulance de pup naar een dierenkliniek gebracht waar de breuk werd geconstateerd.

Marian van Dalen is toen een doneeractie gestart. Inmiddels hebben 135 donateurs al 1.686,00 euro opgebracht, een fantastisch bedrag natuurlijk. Doneren kan nog steeds via de volgende link:
Doneeractie pup met gebroken achterpoot

Als de pup Trip alles achter de rug heeft en gezond en wel is, dan wordt hij ter adoptie aangeboden. Uiteraard zal er dan goed gekeken worden of de hond echt goed terecht komt.

Chat openen