Commissieleden IJsselmonde onder de indruk van reacties

Enkele leden van de gebiedscommissie IJsselmonde hebben gisteren een rondje Lombardijen gemaakt en zegt onder de indruk te zijn van de vele reacties en verhalen die zijn losgekomen tijdens hun tour.

De tour per fiets begon met koffie in het wijkgebouw Lombardijen in de Menanderstraat en eindigde met een diner op dezelfde plek. Tussen 10.00 uur en 18.30 uur hebben zij heel veel mensen gesproken over allerlei zaken zoals verschillende soorten overlast en ergernissen, maar ook heel veel goede ideeën kwamen naar voren.

“Het is heel erg belangrijk dat bewoners met positieve maar ook negatieve berichten ons benaderen, alleen zo krijgen wij een goed beeld en kunnen we daarop inspelen zodat we het woongenot van de inwoners kunnen verhogen”, aldus de gebiedsvoorzitter Norbert Swaneveld tijdens het diner in het wijkgebouw.

Klik op DEZE LINK als u meer info wenst over de leden van de gebiedscommissie en hoe u in contact kunt komen met de leden.

diner-gc-ijsselmondeNa een dag gepraat te hebben met bewoners Lombardijen gaat een lasagne er wel in, vooraf gegaan door een frisse salade.


Chat openen