Comité 4 en 5 mei IJsselmonde deelt polsbandjes en muntjes uit

Comité 4 en 5 mei IJsselmonde deelt polsbandjes en muntjes uit
Dit jaar zou het comité 4 en 5 mei IJsselmonde, net zoals in het hele land, uitgebreid stilstaan bij 75 jaar vrijheid. Hiervoor hadden zij al voor zowel 4 mei als 5 mei tal van activiteiten georganiseerd.

Helaas door de Coronacrisis konden al deze activiteiten geen doorgang vinden. Zij hadden voor alle aanwezigen bij zowel de herdenking op 4 mei en de viering op 5 mei van 75 jaar vrijheid zogenaamde gadgets aangeschaft in de vorm van polsbandjes voorzien van bedrukking “75 jaar vrijheid” en zogenaamde winkelwagen-muntjes eveneens voorzien van het logo 75 jaar vrijheid.


Nu door de Coronacrisis één en ander niet is doorgegaan, heeft het bestuur van het comité 4 en 5 mei IJsselmonde het idee opgepakt om toch nog stil te staan bij deze “75 jaar vrijheid”. Zij willen dan ook graag de inwoners van IJsselmonde alsnog zo’n gadget uitreiken. In overleg met het bestuur van winkeliersvereniging Keizerswaard willen zij dit doen op zaterdag 5 september in de middag van 13.00 uur – 16.00 uur in het Winkelcentrum Keizerswaard.

Zij zullen daar met een stand staan ter hoogte van het Jumboplein. U herkent hen aan de banners/vlaggen van het comité 4 en 5 mei IJsselmonde.

Chat openen