Buurt in shock na fatale schietpartij in Rotterdam-IJsselmonde

Buurt in shock na fatale schietpartij in Rotterdam-IJsselmonde
Aan de Bramentuin in Rotterdam-IJsselmonde is vanmorgen in alle vroegte een 30-jarige man doodgeschoten. Twee verdachten, een 21-jarige man uit Dordrecht en een 20-jarige man uit Capelle aan den IJssel, konden op de Dordtsestraatweg worden aangehouden.

Het slachtoffer is voor zijn eigen voordeur meerdere keren beschoten. Pogingen hem te reanimeren mochten helaas niet meer baten. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.


De twee mannen sloegen met een auto op de vlucht. Op de kruising van de Sportlaan en de Arresleestraat zijn de twee verdachten vermoedelijk overgestapt in een andere auto om hun vlucht te vervolgen. Een politieachtervolging leidde verder richting de Dordtsestraatweg.

Het voertuig knalde daar tegen een andere auto aan. De twee inzittenden probeerden te vluchten maar werden achtervolgd door zeker zes agenten. Of zij ook daadwerkelijk de verdachten van de schietpartij zijn, wordt onderzocht.

De politie gaat nu onderzoeken wie de schutter is en wat de reden is van de fatale schietpartij. Geëmotioneerde familieleden van de man zijn in een ander huis opgevangen.

Chat openen