Boek een nacht op de Euromast

Slapen & Ontwaken
Boek een nacht op de Euromast en u speelt de hoofdrol in een film: een fles Champagne staat klaar, tot 1 uur s’ nachts is er roomservice, het uitzicht over Rotterdam is adembenemend en binnen heersen de charme en romantiek van de jaren 60. Van 10 uur s’ avonds tot 10 uur s’ ochtends (tot 9.30 uur van april t/m september) is het grootste en hoogstgelegen balkon van Rotterdam exclusief voor u.

De twee rookvrije suites Heaven en Stars bevinden zich boven de brasserie op ruim honderd meter hoogte. Heaven ligt aan de zuidzijde en heeft uitzicht op wereldhaven Rotterdam, het iets kleinere Stars bevindt zich aan de noordzijde en biedt uitzicht op de skyline van Rotterdam. Beide suites hebben een ruim tweepersoonsbed, een loungehoek en een minibar. Verder een buro met wireless internet, airco en televisie met dvd-speler. Last but not least: Stars beschikt over een badkamer met jacuzzi en die van Heaven is voorzien van een regendouche.

Reserveren
Beide suites zijn € 385,- per nacht excl. logiesbelasting. Dat is inclusief een uitgebreid ontbijt (te gebruiken in de suite of in de brasserie) en een fles Champagne. U kunt de suite vanaf drie maanden voorafgaand aan de verblijfsdatum reserveren. Uitsluitend in suite Heaven is het mogelijk om tegen meerkosten een kinderbed te plaatsen.

Maand aanbieding
Overnacht in augustus op zondag t/m woensdag en betaal slechts €285  (logiesbelasting niet inbegrepen) per nacht op basis van bed en ontbijt  (onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Deze aanbieding kunt  u nu boeken o.v.v. suite aanbieding via 010 436 48 11. Wees er snel bij  want de beschikbaarheid is beperkt.

Website: www.euromast.nl

Chat openen