Betaald parkeren Lombardijen van de baan? Nee hoor!

Oplettende bewoners van Lombardijen hebben het intussen wel opgemerkt, de onderstellen van de parkeerpalen zijn door de gemeente weggehaald. Betekent dit dan ook dat betaald parkeren definitief van de baan is?

We hebben berichten gelezen dat de wethouder Verkeer en Vervoer in 2014 kentekenparkeren in heel Rotterdam wil invoeren. Parkeerders voeren hun kenteken in op de parkeerautomaat en melden zich zo digitaal aan. De parkeerder hoeft niet meer terug naar de auto te lopen om het parkeerkaartje achter de voorruit van hun auto te leggen. Het is voor bezoek, zegt de wethouder, ook makkelijker. Zij melden hun bezoek simpelweg aan via internet, sms of telefoon. Zo bespaart de gemeente veel geld uit door het wegvallen van parkeerpassen en de verspreiding ervan. Tevens hoeven hiervoor minder dure parkeerpalen geplaatst te worden.

In Rotterdam-Noord loopt tussen 16 september 2013 en 16 december 2013 een eerste proef met kentekenparkeren. Uiteraard zal dit een enorm succes worden zodat er niets meer in de weg staat dit binnen de gehele ring van Rotterdam in te voeren.


Chat openen