Auto rijdt beautysalon aan de Keizerswaard binnen

De politie zoekt getuigen van een ramkraak die woensdag 31 oktober in winkelcentrum Keizerswaard plaatsvond. Rond 00.30 uur vannacht boorde een personenauto zich door de pui van Fiona’s Beauty Center, waarna twee personen de salon binnen gingen.

De daders gingen er met een onbekende buit vandoor en lieten de auto staan. De auto, een zwarte Volkswagen Golf, is vermoedelijk kort daarvoor gestolen vanaf de Spuikreek. Na de inbraak zijn de twee daders weggerend richting de Palmentuin/Kruidentuin.

De politie heeft de zaak in onderzoek, camerabeelden zijn veiliggesteld en de Forensische Opsporing heeft sporen veiliggesteld.

De politie komt graag in contact met getuigen van de ramkraak. Wie voorafgaand aan of tijdens de ramkraak iets gezien heeft wat helpt in het onderzoek, wordt gevraagd te bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief). Anoniem bellen kan ook: 0800-7000 (gratis).

De geplaagde ondernemer is op 23 maart van dit jaar ook al eens slachtoffer geworden van een kraak waarbij toen een brandbom naarbinnen werd gegooid.

Na een brandbom nu een auto in de pui van Fiona’s Beauty Salon in Keizerswaard. ‘Ik heb geen vijanden’, zegt eigenaar Gümüs in ADRD.


Chat openen