Alle basisscholieren een vuurwerkbril, helpt u mee?

De vuurwerkbril is dankzij sponsors op steeds meer plekken in Nederland gratis verkrijgbaar. Maar nog lang niet alle basisscholieren zullen aan het eind van dit jaar een vuurwerkbril hebben. Daar wil het Oogfonds wat aan doen. Helpt u mee?

Rond de vorige jaarwisseling waren er ruim driehonderd vuurwerkslachtoffers met oogletsel. Zestien van hen werden zelfs helemaal blind. Kinderen waren opvallend vaak slachtoffer. Het Oogfonds wil er daarom voor zorgen dat alle basisscholieren in Nederland een gratis vuurwerkbril krijgen. En u kunt ons daarbij helpen!

Sponsor één of meerdere setjes
Het Oogfonds wil op zoveel mogelijk basisscholen in Nederland gratis vuurwerkbrillen uitdelen. U kunt ons hierbij helpen door één of meer setjes van vijf vuurwerkbrillen te sponsoren. Een setje kost 10 euro. Wij zullen u in december laten weten, bij welke basisschool of basisscholen de brillen terecht gekomen zijn.

Sponsor een doos
Als u zelf de brillen wilt uitdelen op een basisschool, kan dat ook. In dat geval kunt u een hele doos bestellen voor 200 euro. In één doos zitten honderd brillen. U kunt ervoor kiezen de doos of dozen naar uzelf te laten sturen of direct naar de door u gekozen basisschool. Indien gewenst vermelden wij uw naam of de naam van uw organisatie op de website. Wilt u een doos met vuurwerkbrillen sponsoren? Stuur dan een mail naar info@oogfonds.nl.

Sponsor een school
Wilt u alle kinderen op een basisschool bij u in de buurt een gratis vuurkwerkbril geven? Dat kan! Laat ons weten welke school u wilt sponsoren en wij zoeken voor u uit hoeveel leerlingen de school heeft en wat het kost om de brillen te sponsoren. Wij zorgen ervoor dat de brillen uit uw naam naar de school worden gebracht, inclusief een bijbehorend lespakket. U kunt de brillen natuurlijk ook zelf naar de school brengen. Indien gewenst vermelden wij uw naam of de naam van uw organisatie op de website. Wilt u een hele school sponsoren? Stuur dan een mail naar info@oogfonds.nl.

Onder het motto Bescherm onze Oogappeltjes werken samen in de vuurwerkbrillencampagne van Vuurwerkpreventie: het Oogfonds, Het Oogzorgnetwerk, Het Oogziekenhuis Rotterdam, Consument en Veiligheid en de NUVO (Nederlandse Unie van Optiekbedrijven).

Een initiatief van www.oogfonds.nl

Chat openen