Agent Björn: Politie! staan blijven, jullie zijn aangehouden!

Blog: Politie, staan blijven, jullie zijn aangehouden!
Ik heb een schot gelost! Agent Björn vertelt in een blog hoe hij de aanhouding van de jongeren ‘met bivakmutsen en vuurwapens’ heeft ervaren. De aanhoudingen vond plaats op de kruising van de Perentuin met de Abrikozentuin.


“Ze gaan richting het parkje!” Terwijl het signalement en de vluchtroute over mijn porto komen, ben ik al in de buurt van dat bewuste parkje. Ik stuur mijn dienstauto het park in.

De gezochte jongens hebben volgens de melding zojuist met bivakmutsen en vuurwapens rond een auto gestaan. Met de laatste schietpartijen nog vers in het geheugen, ben ik er extra op gebrand deze gasten aan te houden.

Lees het gehele blog “bivakmutsen en vuurwapens” op www.politie.nl

Chat openen