Aardigheidje ter compensatie van OV-staking

Vaste klanten van de RET krijgen een attentie voor de eventuele overlast die zij hebben ondervonden van de 24-uursstaking die de vakbonden aanstaande zondag 20 november organiseren.

Via deze link kunnen abonnementhouders hun keuze maken uit 3 aardigheidjes. De RET deelt de ongerustheid van de bonden over de bezuinigingsplannen, maar is het niet eens met het middel. ‘We willen onze klanten niet in de kou laten staan en ze tevens bedanken voor hun begrip. Het is dus geen formele compensatie, maar wel een ludieke actie voor onze vaste klanten.’ aldus Pedro Peters, algemeen directeur RET.

Attentie
De week-, maand- en jaarabonnementhouders van de RET hebben de mogelijkheid via de website een attentie aan te vragen. Zij kunnen kiezen uit een RET-dagkaart, een RET Fast Ferry-dagkaart of een voucher van Brood Express. Deze actie loopt van woensdag 23 november tot woensdag 30 november.

De abonnementhouders worden via verschillende middelen op de hoogte gebracht van deze actie. Zo komt er een aparte digitale nieuwsbrief, staat het op de website en wordt er gecommuniceerd via twitter.

Bron: Dichtbij.nl

Chat openen