97-jarige vrouw verjaagt boeven uit de Cornelis Heinricksestraat

Poging woningoverval Cornelis Heinricksestraat
Rond 13.00 uur heeft een drietal mannen geprobeerd een huis binnen te dringen bij een alleenstaande 97-jarige vrouw. De babbeltruc vond plaats aan de Cornelis Heinricksestraat in de wijk Zomerland in Rotterdam-IJsselmonde.


Ze waren de woning binnengekomen en probeerde haar de badkamer in te duwen. Ze gaf echter weerstand en begon hard te schreeuwen. Hierop sloegen de mannen op de vlucht. Helaas hebben de mannen toch een aantal sieraden weten mee te nemen. De vrouw bleef gelukkig ongedeerd.

De drie mannen zijn gevlucht in een kleine auto richting de Van Wijngaardenlaan. Het gaat om drie jonge licht- tot donkergetinte mannen. Ze waren donker gekleed.

“Er hangen hier veel camera’s”, aldus een buurman. “De vraag is echter hoe ze in de flat zijn gekomen. Waarschijnlijk zijn ze meegelopen met een andere bewoner”.

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met buurtbewoners die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Weet u meer? Neem dan contact op met de politie eenheid Rotterdam via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.