8 juni een wijkfeest in Kreekhuizen met allerlei activiteiten

Op zaterdag 8 juni 2013 van 10:00 uur tot 15:00 uur willen de bewoners van Kreekhuizen iedereen uitnodigen voor een gezellig samenzijn. Het doel is het samenbrengen van jong en oud.

Overlast hondenpoep
Tevens is een actie opgezet om de overlast van hondenpoep op plaatsen waar honden niet mogen poepen tegen te gaan. Onderdeel van deze actie is een spandoek. Dit spandoek wordt geplaatst op maandag 3 juni a.s. om 18:00 uur op het speelveldje tussen de Kleine Kreek en de Tonnekreek. Via een flyer die in de hele wijk wordt verspreid, laten ze bewoners weten dat dit spandoek wordt onthuld en iedereen is uitgenodigd om te komen kijken. Ook geven ze de aanwezigen een kleine verrassing voor hun hond in de hoop dat mensen hierop afkomen.

Wijkfeest op 8 juni
Op 4 locaties zijn er rommelmarkten, zang en muziek en spelactiviteiten voor de jongeren. Voor een kleine bijdrage zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar via het Leger des Heils.

Om 13:00 en om 14:00 uur is er een optreden van het blazersensemble van het Leger des Heils op het Kreekplein. Tussendoor zal het koor “De Krekels…” optreden.

De locaties van de rommelmarkten zijn, Grenskreek bij de Speeltuin, Spuikreek, Kreekplein en Woongebouw de Kreek. Spelactiviteiten vinden plaats op het grasveld aan de Grote Kreek.

De Wijkbus is bereid te rijden. U dient dit echter zelf voor d.d. 31 mei 2013 persoonlijk te regelen via telefoonnummer 010- 479 54 04.

‘Kreekhuizen in beweging’ is voortgekomen vanuit Buurt Bestuurt.

De organisaties die meewerken aan deze dag zijn: bewoners, Woonbron, Deelgemeente IJsselmonde, Aafje PIT010, Buurtzorg, Wartburgcollege, Leger des Heils, winkeliers op het Kreekplein, speeltuin aan de Grenskreek, Politie, Stadstoezicht en Wijkbus IJsselmonde.


Chat openen