7 augustus 12.00 uur: Brunch in de Johanneskerk

Brunchen en mensen uit de wijk ontmoeten? Dat kan op zondag 7 augustus juli in de Johanneskerk. Rond 12.00 uur begint daar een heerlijke brunch, waar iedereen hartelijk welkom is. Het is voor de tweede keer deze zomer dat de Johanneskerk wijkbewoners voor een brunch uitnodigt.

“Je zou het een cadeautje voor de thuisblijvers kunnen noemen”, zegt de dominee van de Johanneskerk, Gert van de Pol. “In de maanden juli en augustus zijn veel mensen op vakantie, maar voor anderen kan het juist een stille tijd zijn: familieleden en vrienden zijn weg en sommige activiteiten waaraan mensen altijd meedoen liggen stil. Daarom vonden we het een goed idee om juist in deze maanden een brunch te organiseren. We vinden het nu eenmaal prachtig als mensen elkaar aan tafel ontmoeten en samen eten. Daarom organiseerden we in januari al een snertweek en eind april (samen met leerlingen van scholengemeenschap Calvijn) een lunchbijeenkomst. En nu dus een brunch.”

Wilt u aan de brunch deelnemen? Zorg er dan voor dat u op zondag 7 augustus om 12.00 uur in de Johanneskerk bent. Deelname is gratis.

U vindt de Johanneskerk op de hoek van de Spinozaweg en de Guido Gezelleweg.
Wilt u meer weten? Kijk dan op de website van de Johanneskerk: www.johanneskerk.net. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met dominee Gert van de Pol: (010) 714 25 87 of ds@gertvandepol.nl