250 bezwaarschriften tegen bestemmingsplan Feyenoord City

250 bezwaarschriften tegen bestemmingsplan Feyenoord City
Stadion op Zuid heeft woensdag op het stadhuis 250 bezwaarschriften overhandigd. Zij uiten hun zorgen over het bestemmingsplan van Feyenoord City. Het huidige bestemmingsplan is absoluut niet het beste voor de club.


Naast de 250 bezwaarschriften zijn er ook mensen die hun bezwaar rechtstreeks naar de gemeente Rotterdam hebben gestuurd. Het werkelijke aantal bezwaren is dus niet bekend.

Volgens het nieuwe bestemmingsplan is de huidige Kuip straks geen voetbalstadion meer. Er zijn zorgen waar Feyenoord moet gaan voetballen als De Kuip haar huidige bestemming verliest. Volgens de gemeente Rotterdam zijn die zorgen niet nodig.

Volgens Feyenoord City zelf is er geen plan B, Stadion op Zuid vind dat het huidige bestemmingsplan daardoor kwetsbaar is. De precieze invulling van het oude stadion is nog altijd niet helemaal duidelijk.

Stadion op Zuid wil dat er van De Kuip afgebleven wordt. Het is financieel allemaal nog niet rond en het definitieve bestemmingsplan is er niet door. Tot die tijd moet er gekeken worden wat het beste is voor de Kuip.

Chat openen