20 rechercheurs onderzoeken schietincident aan de Bovenstraat

Een team van 20 rechercheurs is gestart met het onderzoek naar het schietincident aan de Bovenstraat waarbij twee mannen om het leven kwamen, dat laat de politie weten.

Een derde man werd gewond aangetroffen op de Kasteelweg. Hij verkeert inmiddels buiten levensgevaar. De politie houdt er rekening mee dat de aanleiding in het criminele circuit ligt. De identiteit van de twee dodelijke slachtoffers is nog onbekend. Ook de identiteit van de gewonde man die werd aangetroffen op de Kasteelweg is nog onbekend. Hij werd met schotwonden overgebracht naar het ziekenhuis en verkeert buiten levensgevaar.

Het team gaat er vanuit dat zowel het schietincident aan de Bovenstraat als het aantreffen van de gewonde man aan de Kasteelweg met elkaar te maken hebben. Afgelopen nacht zijn de twee lichamen uit het pand aan de Bovenstraat gehaald.

Getuigen
Rechercheurs spreken met getuigen en zetten het onderzoek naar de verdachten en de identiteit van de slachtoffers voort. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, wordt gevraagd om contact op te nemen met onderzoeksteam Kasteel via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan ook, via M 0800-7000. Spreekt u liever met het Team Criminele Inlichtingen? Zij zijn bereikbaar via 06-57162393.

schietpartij-bovenstraat-ijsselmonde


Chat openen