20.000 euro beloning voor gouden tip moord Socratesstraat

Compositietekening handlanger schutter Samir el Bartali
20.000 euro beloning voor de gouden tip die leidt naar de dader van de moord op de 29-jarige Samir el Bartali. Hij werd op 29 december 2017 in de Socratesstraat op straat doodgeschoten.

De politie begint na het schietincident een buurtonderzoek. Die avond heeft een Antilliaanse man met dreadlocks en gouden tanden op de Socratesstraat gestaan die een andere getuige vertelde dat hij het schieten had gezien. Ook zou hij de schutter in een donkere auto hebben zien stappen. Wellicht heeft deze getuige Samir ook naar buiten zien komen en kan hij vertellen of Samir toen al in het gezelschap was van iemand of dat Samir iemand op straat ontmoette.


Signalement schutter
De schutter die rond 22.30 uur die avond richting de Zenostraat is gerend was een getinte man van zo’n 1.80 meter. Had een vrij dun, smal postuur en droeg donkere kleding. Hij had een zwarte jas aan, met een capuchon over zijn hoofd en droeg een spijkerbroek. Hij had toen hij na het schieten wegrende een rode plastic tas vast.

Signalement handlanger (foto)
Van zijn handlanger die achter het stuur van de donkere vluchtauto zat is een compositietekening gemaakt. Het is een man met een getinte huidskleur, lang donker haar en een donker snorretje.

Heeft u meer informatie voor de politie? Bel dan naar één van de volgende nummers:

• 0800-6070 (gratis)

• Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis)

• Team Nationale Inlichtingen 079-3458999 (gratis)

Bron: OpsporingVerzocht.nl

Chat openen