18-jarige verdachte gearresteerd voor liquidatie in Beverwaard

18-jarige verdachte gearresteerd voor liquidatie in Beverwaard
De politie heeft dinsdagochtend een 18-jarige Rotterdammer aangehouden als één van de verdachten van de dodelijke schietpartij aan de Rhijnauwensingel in Rotterdam-Beverwaard.

De dader schoot ter hoogte van het winkelcentrum op 20 december vorig jaar Lindomar Elisabeth (25) en Gilbert Henriëtta (26) dood. Volgens de politie was eigenlijk alleen Henriëtta doelwit van de schutter.


De slachtoffers waren beiden net in de geparkeerde auto gestapt toen een andere auto passeerde van waaruit met een Kalashnikov het vuur werd geopend. De witte Seat Leon werd in luttele seconden doorzeefd met kogels.

De donkere Audi die werd gebruikt bij de dubbele moord werd ede volgende dag uitgebrand teruggevonden op de Kruisweg in Ridderkerk. De stationwagon was eerder gestolen aan de Cordell Hullplaats in Rotterdam-Ommoord.

Online tippen
Online tippen kan via politie.nl/opsporingverzocht. Als u op een zaak klikt, komt u uit bij het online tipformulier van de politie. Uw tip wordt direct naar de mailbox van het onderzoeksteam verstuurd.

Chat openen