16-jarige jongen gewond na beroving

Een 16-jarige jongen uit Rotterdam is donderdagavond 8 november rond 17.40 uur gewond geraakt toen hij beroofd werd van zijn portemonnee. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer liep op de hoek Hilledijk/Paul Krugerstraat toen hij plots door twee onbekende mannen in het gezicht geslagen werd. De jongen kwam ten val en werd vervolgens diverse malen door de twee onbekenden geschopt. Het tweetal nam hierna de portemonnee van de jongen af en ging er vandoor in de richting van de Vuurplaat. De jongen bleef met verwondingen aan zijn gezicht achter en is hiervoor per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is direct na het binnenkomen van de melding een zoekactie gestart in de omgeving, maar de twee daders werden niet meer aangetroffen. Het onderzoek naar de beroving wordt dan ook voortgezet en de politie vraagt getuigen om contact op te nemen. De signalementen van de twee onbekenden zijn als volgt:

Dader 1: man, ongeveer 1.85m lang, muts op hoofd, doek voor mond, zwart jack, blauwe spijkerbroek;
Dader 2: man, ongeveer 1.80m lang, zwart kort krullend haar, bruin/zwart vest, spijkerbroek.
Mensen die informatie hebben die kan helpen in het onderzoek of die het tweetal hebben gezien en/of herkennen, worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.


Chat openen